'Tomb Raider' és l'estrena destacada d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Les estrenes de cinema porten aquest divendres a les sales de Sant Cugat 'Tomb Raider', el film d'acció sobre les aventures i els reptes de Lara Croft. Les sales de cinema també projecten la comèdia espanyola 'La Tribu', protagonitzada per Carmen Machi i Paco León. 'María Magdalena' és una altra estrena en la cartellera de Sant Cugat, una biografia bíblica sobre la història d'una jove que s'uneix a Jesús de Natzaret. Finalment, Yelmo també presenta la pel·lícula d'animació japonesa 'A silent voice'.

'Tomb Raider'
La jove arqueòloga Lara Croft s'endinsa en una missió per acabar la feina que va començar el seu pare: trobar el regne de Yamatai. Però el vaixell en què viatja queda destrossat després d'una tempesta i Croft és capturada per un desconegut. La protagonista haurà de superar difícils reptes si vol aconseguir el seu objectiu.



'La Tribu'
La comèdia explica la història de Virginia (Carmen Machi), una vocacional 'streetdancer' que es retroba amb Fidel (Paco León), el seu fill, a qui va donar en adopció fa anys. Després d'un accident, Fidel perd la memòria i gràcies al grup de ball de Virginia, 'Les Mamis', mare i fill descobriran que tot i les diferències entre ells comparteixen la passió pel ball.



'María Magdalena'
Aquest film explica la història de Maria Magdalena, un dels personatges més controvertits del catolicisme amb un retrat molt més humà. Maria intenta donar un nou sentit a la seva vida, i decideix enfrontar-se a la seva tradicional família per unir-se a un moviment social creat per Jesús de Natzaret i començaran un camí cap a Jerusalem.



'A Silent Voice'
La pel·lícula d'animació japonesa se centra en Nishimiya Shoko, una nena sorda que arriba nova a una escola. Allà, Shoko pateix bullying per part dels seus companys, sobretot del noi Ishida Shoya. L'assetjament obliga a Shoko marxar de l'escola. Anys després, el jove Shoya busca la redempció de les seves males accions.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.