La companyia LAminimAL proposta 'Apocalypse Uploaded' avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

L'obra començarà a les nou de la nit / Foto: Tasantcugat.cat

L'obra començarà a les nou de la nit / Foto: Tasantcugat.cat

El Teatre-Auditori acull aquest dijous l'obra produïda per la companyia LAminimAL Teatre, 'Apocalypse Uploaded', que s'endinsa en un viatge al futur en què dels humans només queda la seva identitat virtual. Són les ombres de la persona que van ser en la seva vida carnal, el seu avatar. L'espectacle fusiona teatre, música i nous llenguatges en un escenari que amplifica, modula i modifica les accions dels personatges. La construcció de l'escenografia ha anat a càrrec del Taller d'Escenografia Sant Cugat. La cita és a les nou del vespre i el preu de l'entrada és de 10 euros.

La directora de l'obra i de LAminimAL Teatre, Daniela De Vecchi, ha explicat a Cugat.cat que 'Apocalypse Uploaded' mostra com els humans del futur reconstrueixen la seva identitat a través del que els del passat havien penjat a les xarxes.

Daniela De Vecchi

Parlem d'un futur on tota la nostra informació ha acabat pujada en un servidor i el món s'ha acabat. La humanitat s'ha de reconstruir a partir d'aquestes restes que han quedat penjades en aquest servidor.


De Vecchi ha afegit que busquen la reflexió de l'espectador sobre l'ús de les xarxes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.