'La vida en un tren' omple el Teatre-Auditori per celebrar el centenari del tren a Sant Cugat


  • Comparteix:

El centenari de l'arribada del tren a Sant Cugat ha estat el protagonista aquest diumenge al Teatre-Auditori amb el muntatge 'La vida en un tren' de Víctor Alexandre, que ha fet pujar a l'escenari prop de 100 actors i més de 200 personatges. L'obra, dirigida per Teresa Canas, ha fet un repàs dels principals fets històrics dels últims cent anys a partir de petites històries als vagons del tren com la Primera Guerra Mundial, el descobriment de la penicil·lina i la Guerra Civil Espanyola.

L'escriptor Víctor Alexandre ha explicat a Cugat.cat que és un obra on l'espectador 'veu la seva pròpia vida mentre mira per la finestra del tren'.

Víctor Alexandre

L'espectador s'hi veurà reflectit. En aquest cas, l'espectador veurà la seva pròpia vida. Nosaltres som el paisatge.


Alexandre ha destacat l'envergadura de la funció, i ha assegurat que, a part del Teatre-Auditori, 'només s'hauria pogut fer al Teatre Nacional de Catalunya'. L'escriptor també ha agraït la col·laboració dels actors i ballarins per fer aquest projecte 'únic a la vida'.

Víctor Alexandre

Els actors i ballarins s'han involucrat en aquest projecte sense cap ànim de lucre que serà únic a la vida i un record per sempre.


El muntatge és un encàrrec del servei de Cultura de l'Ajuntament a la Taula d'Arts Escèniques per celebrar el Dia Mundial del Teatre, que té lloc el 27 de març. A més, l'espectacle també forma part de les activitats per commemorar el centenari de l'arribada del tren a la ciutat. Abans de començar l'obra s'ha llegit un manifest en defensa del teatre recalcant la seva importància per la cultura i la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.