Oriol Saltor presentarà el segon disc en solitari a l'estiu


Temes relacionats

Sara Terraza i els Saltors posen música al disc de La Marató d'enguany contra les malalties infeccioses (21/nov/17)

El primer disc en solitari d'Oriol Saltor ja està a la venda ( 7/set/16)


  • Comparteix:

Imatge promocional del músic santcugatenc / Foto: Web Oriol Saltor

Imatge promocional del músic santcugatenc / Foto: Web Oriol Saltor

El guitarrista santcugatenc Oriol Saltor publicarà a finals de juny el segon àlbum en solitari, 'Rumbeando', un treball amb aires més flamencs que fusiona amb el pop i la música clàssica. Saltor presentarà el treball amb 11 actuacions entre juliol i agost a les esglésies de Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Calella, en el Festival de Guitarra Mediterrània.

En declaracions a Cugat.cat, Oriol Saltor s'ha mostrat 'molt il·lusionat' de presentar la nova producció en solitari en un festival d'aquestes característiques.

Oriol Saltor

És la primera vegada que participo en un festival com aquest. Els altres músics que toquen tenen molt de recorregut i és un honor poder fer aquestes actuacions i poder presentar aquest disc allà. Tocar en esglésies també és especial i em fa molta il·lusió.


'Rumbeando' inclou versions de música clàssica i de clàssics del pop, però a més incorpora el so de la flamenca, una de les principals diferències, segons el músic santcugatenc, respecte el seu primer disc 'Cristalls'.

Oriol Saltor

En essència és semblant a 'Cristalls' però sí que hi ha més so de guitarra flamenca. Jo no sóc un guitarrista de flamenc, però m'agrada molt i en aquest disc hi ha un 'aire'. Per això li he posat el nom de 'Rumbeando', perquè una de les peces és una rumba.


Saltor també ha afegit que presentarà 'Rumbeando' en directe entre setembre i octubre a Sant Cugat. Oriol Saltor és membre fundador del grup La Porta dels Somnis i del duet de guitarres Saltors, amb el seu germà Jaume, i amb qui publicarà 'un disc molt especial' al maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.