La nova pel·lícula de Javier Fesser, 'Campeones', arriba als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Javier Gutiérrez encapçala el repartiment acompanyat per nou persones amb discapacitat intel·lectual que debuten al cinema

Javier Gutiérrez encapçala el repartiment acompanyat per nou persones amb discapacitat intel·lectual que debuten al cinema

Les sales de Sant Cugat proposen 'Campeones', el retorn al cinema de Javier Fesser al costat de Javier Gutiérrez amb una cinta que a més compta amb l'actuació de nou persones amb discapacitat intel·lectual, totes elles debutants a la gran pantalla. Yelmo a més proposa el darrer film del director de 'París, Texas' i codirector del documental 'La sal de la tierra', Wim Wenders, que estrena 'Inmersión', basada en la novel·la homònima de J.M. Ledgard. Les sales del centre comercial també projectaran el debut de Christian Gudegast amb 'Juego de ladrones. El atraco perfecto', un film protagonitzat per Gerard Butler.

'Campeones'
La cinta explica la història d'en Marc, segon entrenador d'un equip de bàsquet de l'ACB que no passa precisament pel millor moment de la seva vida. Un dia s'emborratxa i acaba a la banqueta, però en aquest cas dels acusats. Tot plegat acaba amb el seu acomiadament, el divorci i una sentència que el condemna a entrenar un equip de bàsquet de persones amb discapacitat intel·lectual, que canviarà seva forma de veure el món.



'Inmersión'
El film narra una història d'amor que ens trasllada als mons oposats de Danielle Flinders (Alicia Vikander) i James More (James McAvoy) que es coneixen per casualitat en un hotel remot de la costa normanda on es preparen per les seves missions. S'enamoren gairebé en contra de la seva voluntat, però aviat veuran l'un en l'altre l'amor de les seva vida. Quan es separen, es descobreix que ell és un agent del servei secret britànic i ella una bio-matemàtica que treballa en un projecte d'immersió a la recerca de l'origen de la vida a la Terra.



'Juego de ladrones. El atraco perfecto'
Cada dia el banc de la Reserva Federal de Los Angeles treu de la circulació 120 milions de dòlars en efectiu. Un grup d'experimentats lladres planeja el seu últim gran atracament; robar aquests 120 milions, però el departament del Sheriff, la brigada més temuda de la ciutat liderada per 'El gran Nick' (Gerard Butler), no els ho posarà fàcil.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.