El grup santcugatenc Arnau Griso signa amb Sony Music i finalitza la primera gira


  • Comparteix:

Els components del grup amb els responsables de la discogràfica / Foto: Facebook Sony Music

Els components del grup amb els responsables de la discogràfica / Foto: Facebook Sony Music

El grup Arnau Griso, format pels santcugatencs Arnau Blanch i Eric Griso, ha signat un contracte amb la discogràfica Sony Music, que s'encarregarà de produir un nou disc que es publicarà a l'estiu. L'acord arriba després que el grup hagi finalitzat la seva primera gira, que va començar el novembre a Barcelona i ha acabat aquest març a Granada.

En declaracions a Cugat.cat, Arnau Blanch ha explicat que la discogràfica els va conèixer a través de YouTube, on des del 2011 el grup hi ha anat penjant diversos temes per donar-se a conèixer. Ara, el contracte amb Sony Music els permetrà publicar un nou disc que tindrà 12 cançons, cadascuna amb vídeoclip, i la presència d'una banda.

Arnau Blanch

Serà un format força digital, a més d'un format físic. Estarà molt dirigit a les xarxes. Les cançons són molt variades i eclèctiques, i seran amb banda. Això trenca una mica el nostre format original, però sense perdre l'essència.


Blanch ha destacat que el nou acord també els farà arribar a més gent i disposar de més pressupost, a més de seguir sent els propietaris dels seus temes i de no perdre l'essència.

Arnau Blanch

Es tracta d'arribar a més gent i millor. Una de les coses que ens feia por era perdre l'essència. Però vam veure clarament que el que volien sobretot és que fossim nosaltres mateixos.


Sony Music és la discogràfica més gran del món i s'encarrega de la producció musical d'artistes com Bob Dylan, One Direction, Estopa i Malú, entre d'altres.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.