Àngel Comas publica la seva quarta novel·la, 'No te liarás con la chica del metro'


  • Comparteix:

Àngel Comas, a Cugat.cat

Àngel Comas, a Cugat.cat

El periodista i historiador cinematogràfic Àngel Comas publica la seva quarta novel·la, 'No te liarás con la chica del metro'. El valldoreixenc s'ha autoeditat aquesta obra fruit d'una barreja de gèneres que parteix de la trobada ocasional d'un jove arquitecte amb una misteriosa i atractiva dona al metro, que altera dramàticament la seva vida i la de la gent del seu entorn. Aquesta no és l'única novetat literària de l'autor, que ha avançat a Cugat.cat que al maig sortirà a la llum la cinquena novel·la, 'La experiencia de McGuffin', basada en una vivència personal al Pol nord.

Per escollir els escenaris de 'No te liarás con la chica del metro' Comas s'ha inspirat en viatges personals que ha fet en indrets com la Costa Brava, Costa da Morte, Praga i Santiago de Compostela, entre d'altres.

En una entrevista, el també col·laborador del magazín 'Sant Cugat a Fons', ha parlat que en aquesta ocasió ha volgut fugir dels gèneres literaris.

Àngel Comas

He tractat de no encasellar-me als gèneres perquè fa temps que no hi crec. Podria dir que és una novel·la negra però no ho és; és una barreja de coses, hi ha suspens, acció, erotisme, misteri, escenaris exòtics...


L'escriptor valldoreixenc ha publicat tres novel·les més, 'Femme fatale en Barcelona', 'El destino de Moira' (Penguin Random House) i un recull de contes sobre la Barceloneta.

Comas també ha escrit més d'una trentena de llibres sobre cinema, entre ells, 'Coppola', 'Clint Eastwood, tras las huellas de Harry', 'Los fabulosos años del New Hollywood', 'Josep Maria Forn: l'aventura del cinema', 'Joan Bosch. El cine i la vida' i 'Iquino, hombre de cine'. El darrer, 'Emisora Films, studio system en el primer franquismo', va sortir a la llum l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.