Liciten el projecte d'ampliació de l'Escola Municipal de Música perquè pugui donar el títol de grau mitjà


  • Comparteix:

L'ampliació es vol fer per la part de darrera del Centre Cultural

L'ampliació es vol fer per la part de darrera del Centre Cultural

L'Ajuntament ja ha licitat el projecte d'ampliació de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels per tal que compleixi els requisits necessaris per poder convertir-se definitivament en conservatori de grau mitjà. La voluntat és ampliar l'edifici per la part de darrera del Centre Cultural, tocant a l'Arboretum.

Després de llargues reivindicacions per part de pares i alumnes de l'Escola Municipal de Música, el projecte de convertir aquest centre en un conservatori de Grau Mitjà comença a prendre forma.

Mentre que l'escola ofereix ja el sisè curs d'aquesta titulació, tot i no poder donar encara el títol oficial, l'Ajuntament ja ha licitat el projecte d'ampliació que ha de permetre a l'edifici complir els requisits necessaris per ser definitivament conservatori de grau mitjà. Ho explica la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Hem licitat el projecte per veure quin serà l'arquitecte que farà l'ampliació, que ha de permetre que a l'Escola es pugui fer tot el grau mig sencer.


Segons Solé, el projecte presenta forces reptes ja que la voluntat és ampliar l'edifici per la part de darrera del Centre Cultural, i per tant, s'ha d'alterar el perfil actual del Centre Cultural i integrar l'ampliació a la zona verda que envolta l'Arboretum.

Àngels Solé

És un projecte que s'ha de fer amb molta cura. Ha d'integrar-se a la zona verda del darrera i s'ha de fer accessible, però jo crec que està ben encaminat.


Recordem que per poder oferir definitivament el títol oficial de grau mitjà, l'Escola ha d'oferir diferents especialitats instrumentals i ha de comptar amb aules per acollir aquestes classes, així com amb sales preparades per acollir formacions orquestrals, entre d'altres.

Un cop s'adjudiqui el projecte, caldrà fer un nou concurs públic per adjudicar les obres. Tot el procés pot durar més d'un any i per tant, tot apunta que segurament les obres no estaran enllestides per a l'inici del curs vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.