Ángel Ruiz: 'És un projecte molt personal. Tenia la necessitat de fer justícia a algú que és un referent'


  • Comparteix:

Ángel Ruiz interpreta a Miguel de Molina / Foto: Teatre-Auditori

Ángel Ruiz interpreta a Miguel de Molina / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori Sant Cugat acull aquest diumenge a les set de la tarda l'obra de teatre 'Miguel de Molina al desnudo', en què es farà un repàs de la vida i la trajectòria professional d'un dels artistes més singulars i una gran figura de la cobla espanyola. Ángel Ruiz, intèrpret i escriptor de la dramatúrgia, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que el que es trobarà el públic és una història molt desconeguda i un personatge quasi real.

ESCOLTA-HO

Les frases més destacades de l'entrevista

'Es repassen tant els moments tràgics i dramàtics que el van portar a fugir a Argentina, com també els grans moments que va viure Miguel de Molina'.

'La gent assistirà a una muntanya russa d'emocions del que és la vida d'una persona tan característica i peculiar com va ser Miguel'.

'És un Miguel de Molina que ve al nostre present, és un joc anacrònic i es permet el luxe de fer al·lusió a qüestions sociopolítiques que passen avui dia. M'interessava portar la seva història al present i convertir-lo en un diàleg obert amb el públic'.

'Les cançons estan al servei de la narració i no al revés. Hi ha molta música incidental, però és un vehicle més per poder explicar el seu dolor i les seves alegries'.

'La gent se sorprèn molt de la història i de conèixer al personatge. El que més em diuen és que tenen la sensació que el mateix Miguel de Molina ha vingut. Això és el més gratificant per a un actor'.

'És un projecte molt personal. Des que vaig decidir escriure'l tenia la necessitat de crear-lo per fer justícia a algú que jo crec que és un referent, sobretot pels artistes. Va demostrar una valentia tremenda i no podem oblidar el que li va passar per una Espanya intransigent'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.