El Teatre-Auditori se submergeix avui en la vida de Miguel de Molina en homenatge a l'artista


  • Comparteix:

Ángel Ruiz és l'actor i l'escriptor de la dramatúrgia / Foto: Teatre-Auditori

Ángel Ruiz és l'actor i l'escriptor de la dramatúrgia / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori Sant Cugat ofereix aquest diumenge a les set de la tarda l'obra de teatre 'Miguel de Molina al desnudo'. Interpretada i escrita per Ángel Ruiz, l'espectacle posa en escena la vida i trajectòria professional d'una de les figures de la cobla espanyola més importants i que amb l'arribada del franquisme es veu obligat a exiliar-se a Argentina. Una fusió de teatre i música que permetrà al públic conèixer la veritable història de l'artista. L'obra està dirigida per Félix Estaire i compta amb César Belda al piano.

La representació teatral s'acompanya de música i de cançons creades per Miguel de Molina, però sempre funcionen com un vehicle per explicar tot el que va viure l'artista. L'actor Ángel Ruiz ha explicat a Cugat.cat d'on neix la idea de crear aquest espectacle i ha remarcat que es tracta d'un projecte molt personal.

Ángel Ruiz

Em vaig trobar amb la seva biografia i història fa uns anys, i em va sorgir la necessitat de fer una incursió a la memòria, no només a la de Miguel de Molina sinó a la que ens concerneix a tots. Em vaig sentir tan avergonyit de ser espanyol que necessitava explicar-ho, a través de la seva història apel·lar a la memòria i a la vergonya.


Ruiz ha afegit que el que més sorprèn el públic és la història de Miguel de Molina i conèixer el personatge.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.