El Teatre Auditori acull aquesta nit l'obra 'El precio', d'Arthur Miller, amb Juan Echanove


  • Comparteix:

El muntatge arriba avalat per l'èxit de públic en diferents ciutats catalanes

El muntatge arriba avalat per l'èxit de públic en diferents ciutats catalanes

L'obra de teatre 'El precio' del dramaturg Arthur Miller i protagonitzada per l'actor Juan Echanove visita aquesta nit la nostra ciutat dins la programació del Teatre Auditori. Amb una durada de dues hores, els espectadors podran gaudir d'una obra que ja estat tot un èxit a moltes ciutats catalanes.

'El Precio', del dramaturg Arthur Miller i protagonitzada pel polifacètic actor Juan Echanove arriba aquesta nit a Sant Cugat, dins la temporada de tardor del Teatre Auditori. L'obra, que ja ha visitat ciutats com Barcelona o Sabadell, explica la història de dos germans i com, amb el rerafons de la depressió del 29 als Estats Units, aquests es van distanciant i arribant a una situació plena de retrets i d'odis amagats.

La tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat per l'arribada a Sant Cugat d'una obra d'un autor tan reconegut com Miller i per la presència d'Echanove al muntatge. L'escoltem.

Àngels Solé

Aquest divendres tindrem l'oportunitat de gaudir de l'obra d'un gran dramaturg i de l'actuació d'un gran actor com és Juan Echanove


A més d'Echanove, hi actuen Elena Pedregal, Ana Marzoa i Juan José Otegui, sota la direcció de Jorge Eines.

Al Teatre Auditori de Sant Cugat ja s'han representat altres obres d'Arthur Miller, com 'Mort d'un viatjant', 'Panorama des del pont' o 'Tots eren fills meus'.

A hores d'ara ja s'han venut unes 400 entrades d'El Precio, i s'espera que avui s'acabin de vendre totes les localitats. Aquells que adquireixin l'entrada una hora abans al mateix Auditori, gaudiran d'un 50% de descompte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.