El Teatre-Auditori acull 'De pel·lícula!', un concert amb l'OSV i els dobladors Jordi Brau i Lluís Posada


  • Comparteix:

Es reviuran pel·lícules com 'Forrest Gump' i 'Pirates del Carib' / Foto: Teatre-Auditori

Es reviuran pel·lícules com 'Forrest Gump' i 'Pirates del Carib' / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori Sant Cugat proposa aquest dissabte el concert 'De pel·lícula!', amb l'Orquestra Simfònica del Vallès (OSV), dirigida per Rubén Gimeno, i amb la col·laboració dels actors de doblatge Jordi Brau i Lluís Posada. El públic podrà reviure pel·lícules com 'La vida és bella', 'Titànic, 'Forrest Gump' i 'Missió Impossible' a través de la interpretació en directe d'algunes de les escenes més famoses i en què l'OSV s'encarrega de la banda sonora i Brau i Posada posaran veu als personatges, a més, també es projectaran imatges dels films que li donaran un toc més realista. El concert simfònic començarà a les nou de la nit i el preu general de l'entrada és de 28 euros.

Els actors Luís Posada i Jordi Brau han visitat la ràdio de Cugat.cat i han explicat que cada personatge té uns matissos diferents i el timbre de la teva veu és el que et permet doblar més d'un actor amb veus totalment diferents.

Luís Posada

Són registres diferents, és l'avantatge de tenir un timbre de veu blanc. No és ni massa aguda ni massa greu i et permet pujar o pots baixar-la. Jugues amb les capacitats i flexibilitat de la teva veu i això et facilita adaptar-te a personatges diferents.


Lluís Posada sol doblar la veu d'actors com Johnny Depp, Leonardo DiCaprio i Jim Carrey. Per altra banda, Jordi Brau ha posat la veu de la majoria dels personatges interpretats per Tom Hanks, Robin Williams i Nicolas Cage.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.