Noa fa un recorregut al Teatre-Auditori Sant Cugat a gairebé tres dècades de carrera


Temes relacionats

Noa: 'M'encantaria que la meva música perdurés després de mi' (12/abr/18)


  • Comparteix:

La cantant israeliana Achinoam Nini, coneguda com a Noa, ha fet una retrospectiva de la seva carrera, de gairebé 30 anys, amb un concert aquest divendres al Teatre-Auditori. 'Noa forever' ha estat una actuació intimista on l'artista s'ha acompanyat del guitarrista Gil Dor, que l'ha acompanyat durant tota la seva trajectòria. Cançons com 'I don't know', 'You' i 'Child of man' han sonat en un concert que ha comptat amb la participació especial de la cantant Pasión Vega.

Nascuda a Tel Aviv el 1969, Noa va viure a Nova York des dels dos anys i va tornar al seu país natal quan en va fer 17. Paul Simon, Joni Mitchell i Leonard Cohen són algunes de les influències més destacades de l'artista, que barreja ritmes de jazz, rock i clàssica.

No és la primera vegada que Noa visitava Sant Cugat. Ja ho va fer el 2009 i el 2015, dins les gires 'Genes & Jeans' i 'Love Medicine'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.