Los Galindos tornen Sant Cugat amb sis funcions d''UduL'


  • Comparteix:

Imatge de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Imatge de l'espectacle / Foto: Teatre-Auditori

Los Galindos tornen a instal·lar la seva iurta a Sant Cugat per presentar l'espectacle 'UduL'. La companyia estarà a la plaça del Rei entre aquest divendres i aquest diumenge amb sis funcions. Les entrades ja es poden adquirir al web del Teatre-Auditori i tenen un preu de vuit euros.

La companyia, Premi Nacional de Cultura 2016, presenta un espectacle d'una hora que es desenvolupa a l’interior d’una iurta, una carpa de nou metres. Segons Los Galindos, es tracta d'un muntatge de circ visceral on l’objectiu dels personatges que hi surten, per sobre de tot, és seguir existint. Així, inspirat en la rítmica del vodevil, és també un homenatge a aquesta art escènica com una expressió popular.

Els personatges són els protagonistes d’una seqüència de situacions que reescriuen amb tenacitat, amb convenciment, amb naturalitat, més enllà del conflicte o l’entesa. Perseveraran en desencallar les situacions fins a vendre’s a qualsevol preu per seguir existint, si cal, fins a la hilaritat.

L'espectacle està recomanat a partir dels set anys.

Funcions
- Divendres 20 d'abril, a les 17.30 i les 19.30
- Dissabte 21 d'abril, a les 17.30 i les 19.30
- Diumenge 22 d'abril, a les 12 i les 17.30



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.