Sant Jordi entra un any més al Teatre-Auditori amb el tradicional concert de l'OSSC


Temes relacionats

Els llibres 'més santcugatencs' d'aquest Sant Jordi: la tria de Cugat.cat (23/abr/18)

Quatre recomanacions literàries per Sant Jordi de quatre llibreters de Sant Cugat (23/abr/18)

Llibreries, floristeries i pastisseries es preparen hores abans de Sant Jordi (23/abr/18)


  • Comparteix:

El concert començarà a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

El concert començarà a les nou de la nit / Foto: Teatre-Auditori

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) ofereix aquest dilluns el tradicional concert de Sant Jordi, al Teatre-Auditori a les nou de la nit. Enguany, interpretaran la música de tres grans compositors catalans dels segles XX i XI. A la primera part del programa el públic gaudirà d''Alimara' de Manuel Oltra i del Poema romàntic de Joan Lamote de Grignon; a la segona part, la 'Cantata de Randa' de Salvador Brotons, per a soprano, baríton, narradors, cors i orquestra, i el gran al·licient serà poder veure el mateix compositor dirigint la peça. El preu general de l'entrada és de 28 euros.

ESCOLTA-HO

En una entrevista a Cugat.cat el director de l'OSSC, Josep Ferré, ha explicat que aprofiten Sant Jordi, una tradició catalana, per interpretar peces de compositors catalans.

Josep Ferré

Hi ha molta música de molta categoria, de grans compositors que encara estan en manuscrits. Ens agrada reivindicar que hi ha grans compositors amb obres que s'interpreten molt poc. Ens agrada, sempre que puguem, posar compositors catalans, i en aquest cas també ho hem fet. Són dos compositors importants i les seves obres no s'interpreten el que s'haurien d'interpretar.


Ferré ha afegit que és un concert que pot gaudir tota la família per la seva música explicativa i per l'espectacularitat de la 'Cantata de Randa', que requerirà de més d'un centenar de persones a dalt de l'escenari. És una peça que l'OSSC interpretarà amb la col·laboració del Cor de Cambra Sant Cugat, la Polifònica de Puig-reig, la soprano Maia Planas, el baríton Toni Marsol, la narradora Neus Dalmau i, com a director convidat, el mateix compositor Salvador Brotons.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.