L'Aula de So i la Fundació Vicente Ferrer uneixen forces per ajudar a escolaritzar nens a l'Índia


  • Comparteix:

L'Associació musical i escola Aula de So ha mostrat la seva cara més solidària aquest diumenge amb l'organització d'una jornada de concerts per recaptar fons per a la Fundació Vicente Ferrer i els seus projectes de creació d'escoles a l'Índia. Alumnes i grups de música de l'escola han omplert la plaça del Coll de rock, flamenc, jazz i música clàssica en una cita que ha comptat amb un sorteig de productes donats per diversos comerços de la ciutat i una paellada popular per un preu de 12 euros que es destinaran íntegrament a la fundació.

L'acte ha donat el tret de sortida amb el parlament del portaveu de la Fundació Vicente Ferrer, Lacy Dodem, considerat el primer nen apadrinat per l'entitat. Dodem ha destacat a Cugat.cat que és important celebrar aquest tipus de jornades perquè 'a Europa cada vegada caiem en un món més material'.

Lacy Dodem

Cada vegada a Europa caiem més en un món material. Ens oblidem de les coses més importants, com la humilitat, la solidaritat i la humanitat.


Aquest concert solidari no és el primer que organitza l'escola Aula de So per fer visible injustícies socials. El director del centre, Martí Marín, ha explicat a Cugat.cat que 'tot el treball amb els nens ha de tenir un component social'.

Martí Marín

Volem que Aula de So sigui el que el seu lema diu, que és més que música. Vam optar per la Fundació Vicente Ferrer perquè estan fent un treball d'educació que entronca molt amb el que estem fent tots plegats.


A les actuacions dels alumnes de l'escola s'hi ha sumat el grup 'Hear We Kids', format per infants de Malawi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.