El Conservatori celebra 40 anys amb un concert multitudinari


  • Comparteix:

Les corals i l'orquestra simfònica de l'EMMVA/ Foto Tasantcugat.cat

Les corals i l'orquestra simfònica de l'EMMVA/ Foto Tasantcugat.cat

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) celebra aquest dimarts un concert per commemorar el 40è aniversari de la fundació. Més de 200 alumnes, exalumnes i professors tocaran al Teatre-Auditori en reconeixement a la trajectòria del centre. En la funció actuaran les quatre corals i les dues orquestres simfòniques. El concert començarà a les set de la tarda i ja s'han exhaurit les entrades.

El Conservatori Victòria dels Àngels va néixer el 1978 amb 60 alumnes i sis professors. 40 anys més tard, té un alumnat de 700 persones i un claustre de 43 professors. En la seva fundació, l'escola va proposar un sistema educatiu renovat amb influències pedagògiques estrangeres i catalanes ideades durant Segona República, basat en el gaudi de l'estudiant de música. La coordinadora d'activitats, Mireia Puig, ha reflexionat sobre la trajectòria de l'escola.

Mireia Puig

Ens hem anat fent grans però hem continuat amb els ànims de sempre i amb les ganes d'innovar. Que hàgim arribat a tenir unes masses corals i unes orquestres importants amb estudiants que gaudien de fer música és el més important d'aquests 40 anys.


El concert començarà amb l'actuació de la Coral Juvenil que interpretarà la cançó 'When you believe' de l'americà Stephen Schwartz. Després, serà el torn de la Coral Infantil que cantarà la història del gall l'Espinguet amb 'La comèdia del gall'.

A continuació, l'Orquestra Simfònica Juvenil tocarà l''Obertura de Romeu i Julieta' de Tchaikovsky que donarà pas a la intervenció amb un nombre més elevat de músics: el 'Magnificat' de John Rutter. Paula Torres i Sílvia Rosell seran les solistes i aniran acompanyades de la Coral del Conservatori, la Coral d'Adults de l'EMMVA i l'Orquestra Simfònica del Conservatori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.