El Teatre-Auditori ofereix avui una doble ració d'òpera amb 'Cavalleria Rusticana' i 'Pagliacci'


  • Comparteix:

La representació comença a dos quarts de nou del vespre / Foto: Teatre-Auditori

La representació comença a dos quarts de nou del vespre / Foto: Teatre-Auditori

El Teatre-Auditori proposa aquest divendres una nit d'òpera amb 'Cavalleria Rusticana' de Pietro Mascagni, i 'Pagliacci', de Ruggero Leoncavallo. Es tracta de dues òperes curtes de gènere verista que s'acostumen a representar juntes i que se centren en una mort per gelosia amorosa. La funció, amb producció de l'Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell començarà a dos quarts de nou del vespre. L'entrada general costa 52 euros.

El professor d’història de la música Roger Alier defineix la unió de les dues peces com un 'matrimoni de conveniència' per la curta durada de cadascuna d'elles i explica que destapen 'veritats desagradables de les relacions amoroses'. En declaracions a Cugat.cat, Alier defensa que són adequades i atractives per a un públic no expert.

Roger Alier

La música és bonica i atractiva. La gent ho viu perquè parla de temes que són molt pròxims a la naturalesa humana, com l'amor i l'odi. 'Pagliacci' és la més interessant de les dues, és brillant.


El director d’orquestra és Santiago Serrate, el director del cor és Daniel Gil de Tejada i el director d’escena és Miquel Gorriz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.