Jornada rodona pels Castellers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els castellers de Sant Cugat han completat un cap de setmana molt positiu

Els castellers de Sant Cugat han completat un cap de setmana molt positiu

La Plaça d'Octavià ha acollit una nova jornada de castellers amb colles de Sant Cugat, Salt i Figueres. Després d'una bona actuació dissabte a Terrassa, els de Sant Cugat han aconseguit tots els objectius marcats per aquesta jornada.

Els castellers de Sant Cugat s'ha tret l'espina del 3 de 7 aixecat per sota en una jornada rodona pels santcugatencs. Aquest va ser el castell que no van aconseguir fer ahir a Terrassa, on sí van poder fer el 3 de 7, el 4 de 7 i el 2 de 6, tal i com explica Ignasi Escamilla, president dels Castellers de Sant Cugat.

Ignasi Escamilla

Va anar bé, però no del tot. Vem fer el 3 de 7, el 4 de 7 i el 2 de 6, però la nostra intenció era el 3 de 7 aixecat per sota, que ens va caure en la última aixecada


Els Castellers de Sant Cugat, però, segueixen tenint problemes pel que fa a la falta d'efectius i, sobretot, la poca assistència als assajos. Ignasi Escamilla.

Ignasi Escamilla

Sobretot el que falta és gent als assajos. A les actuacions aconseguim moure a la gent, però si no ho assajem ens costa molt


A més del 3 de 7 aixecat per sota, la colla santcugatenca a aconseguit fer el 4 de 7 amb agulla i el pilar de 5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.