'Teatre Breu 04' obre la Mostra de Teatre de Valldoreix amb èxit de públic desigual


  • Comparteix:

La Mostra de Teatre de Valldoreix ha arrencat amb èxit desigual de públic la seva onzena edició. La primera representació de l'obra que encetava el cicle, 'Teatre breu 04', ha hagut de competir aquest dissabte a la nit amb el futbol. Diumenge però la companyia ha vist com el teatre s'omplia.

El futbol ha deslluit l'estrena de l'onzena Mostra de Teatre de Valldoreix, i és que només quaranta-cinc persones han acudit a la representació de 'Teatre breu 04' aquest dissabte a la nit. Tot i això, Trini Escrihuela, directora de la mostra, s'ha mostrat satisfeta pel públic que ha acudit a veure l'obra.

Trini Escrihuela

Un nivell escènic professional, tot i que no hi hagués molt públic, ja que hi havia el Barça-Espanyol. El públicperò era de molta qualitat.


La representació de diumenge a la tarda però ha estat la cara de la moneda ja que la sala del Casal de Cultura de Valldoreix s'ha omplert de goma a gom. 'Teatre breu 04', que consta de tres textos d'autors com Juan Ramón Jiménez o Isabel Clara Simó, és l'obra que enceta la Mostra de Teatre. Trini Escrihuela explica que espera de l'edició d'enguany.

Trini Escrihuela

El que més m'agrada és l'ambient que es crea. Hi havia un públic molt atent, seguint uns textos que si no s'escolten atentament no arriben a la gent.


La Mostra continuarà el proper diumenge amb l'obra 'El Senyor Josep falta la dona la dona del senyor Josep falta l'home', de Santiago Rusiñol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.