Els superherois de Marvel es reuneixen en l'estrena de 'Vengadores: Infinity war'


  • Comparteix:

Les sales de cinema de Sant Cugat s'estrenen aquest divendres amb una de les pel·lícules més esperades pels fans de Marvel. 'Vengadores: Infinity war' presenta una narració que arriba a reunir, en una sola escena, a uns 40 personatges de l'Univers cinematogràfic de Marvel. En aquesta nova entrega, els venjadors s'hauran d'enfrontar al pitjor enemic amb qui s'han trobat mai. Yelmo també proposa la pel·lícula biogràfica '7 días en Entebbe' basada en la història real del segrest d'un avió per part d'uns terroristes palestins.

'Vengadores: Infinity war'
Els Venjadors i els seus aliats hauran de lluitar contra el pitjor enemic al qual s'han enfrontat mai. Thanos, un tirà intergalàctic que vol reunir les sis Gemmes de l'Infinit, que posseeixen un poder inimaginable, per imposar la seva perversa voluntat al món. El destí de la Terra és incert i està en mans dels superherois de Marvel. Una pel·lícula dels germans Joe i Anthony Russo que uneix als Venjadors i als Guardians de la Galaxia en la lluita per les Gemmes de l'Infinit. El gran repte d'aquesta entrega era saber implicar a cada personatge en el fil narratiu.



'7 días en Entebbe'
El 27 de juny de 1976 un avió d'Air France procedent de Tel Aviv i amb 248 passatgers a bord és segrestat per uns terroristes palestins i simpatitzants de la causa palestina. Els terroristes posen rumb a Entebbe, a Uganda, on retenen durant set dies als rehens, i demanen l'alliberament dels presos palestins a Israel amb l'amenaça d'assassinars als passatgers de l'avió. Israel va aprovar una perillosa missió de rescat, que, posteriorment, és considerada com la missió més ben executada de la història.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.