El Teatre-Auditori s'omple per assistir al Concert Familiar a càrrec de l'Orquestra Simfònica


  • Comparteix:

Unes 700 persones han omplert diumenge al matí el Teatre Auditori per assistir al concert familiar que ha ofert l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Durant el concert, a la que hi ha assistit gran nombre de públic infantil, s'han pogut escoltar peces de música simfònica i la banda sonora de Harry Potter, entre d'altres.

El concert ha comptat amb peces com Finlàndia de Jean Sibelius, o Moldava, de Biedrich Smetana, però el que ha aixecat més espectació ha estat la banda sonora de la pel·lícula Harry Potter, obra de John Williams. Abans de cada obra, el músic Raimon Romaní ha comentat i presentat les peces per tal de compendre-les millor. De fet, i tal i com explica Josep Ferré, director de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat, el programa del concert s'ha basat en música descriptiva, és a dir, música amb explicació literària.

Josep Ferré

És un programa de música descriptiva, és a dir, que té una explicació literària i del que pensava l'autor en fer-la


El concert ha acabat amb l'obra popular catalana La Filadora i l'estrena de la sardana 'Els tombs dels esmolets', del compositor santcugatenc Josep Carbonell. Per Josep Ferré, aquests concerts suposen la possibilitat de fer petites estrenes per conèixer el que està d'actualitat.

Josep Ferré

Suposa la possibilitat de fer petites estrenes d'obres per poder sentir el que s'està fent actualment


El proper dissabte el Teatre-Auditori acollirà l'obra Dinamita al teatre, del Tricicle.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.