Canals Galeria d'Art inicia la descentralització de l'Associació Art Catalunya


  • Comparteix:

La intenció d'aquest col·lectiu és potenciar el panorama artístic a les diferents comarques

La intenció d'aquest col·lectiu és potenciar el panorama artístic a les diferents comarques

La Canals Galeria d'Art és avui dimecres l'escenari de la primera trobada que fa l'Associació (Art) Catalunya amb la voluntat de descentralitzar-se i portar les seves juntes d'associats fora de Barcelona. La intenció de l'associació es facilitar així que el panorama artístic s'animi també des de les diferents comarques.

Sant Cugat serà la primera parada d'un nou pla d'acció que ha engegat l'Associació (art) Catalunya. Des de l'Associació, i a proposta del seu vocal Josep Canals, propietari de la galeria Canals Galeria d'Art de Sant Cugat, s'ha considerat convenient portar a les ciutats i comarques de fora de Barcelona aquelles juntes de l'associació que fins ara es feien exclusivament a la ciutat comtal. Escoltem Josep Canals.

Josep Canals

A proposta de Canals-Galeria d'Art, hem decidit que si portavem la paraula 'Catalunya' al nom de l'associació, teníem que portar la junta fora de Barcelona


Així, cada trimestre, una de les reunions mensuals de la junta es farà a una de les localitats de comarques que comptin amb alguna galeria dins de l'associació.

El programa serà el mateix a totes les ciutats que es visitin. Es començarà per una visita a les autoritats locals per explicar què és l'Associació (art) Catalunya i quins són els seus objectius. Tot seguit es farà la visita de la galeria d'art associada. Per acabar, es farà el dinar de treball.

L'Associació (art) Catalunya és una associació de galeries distribuïdes per tot el territori, on el comú denominador és la voluntat de ser agitadors artístics de la ciutat o comarca on estan situades i sempre especialitzades en art contemporani.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.