800 ballarins comparteixen dansa al Teatre-Auditori en el 10è Campionat Coreogràfic Sant Cugat


  • Comparteix:

Prop de 100 grups de jazz, dansa contemporània, clàssica, moderna i flamenc s'han reunit aquest diumenge en el 10è Campionat Coreogràfic Sant Cugat organitzat per l'escola de dansa barcelonina Menchu Durán. Uns 800 ballarins i ballarines de totes les edats i de diverses escoles d'arreu de Catalunya han compartit una petita mostra de la feina feta durant tot l'any.

El campionat està estrictament dirigit a grups amateurs, que segons l'organització són aquells que assagen un màxim de tres hores setmanals. L'objectiu, doncs, és crear un punt de trobada de ballarins de diferents escoles en un mateix escenari i motivar-los durant el curs per a la competició. La directora de l'escola organitzadora, Menchu Durán, ha destacat a Cugat.cat la importància de compartir l'experiència amb altres centres.

Menchu Durán

És molt maco que diverses escoles compartim escenari i mostrem la feina feta durant el curs. Ja portem deu anys, els grups repeteixen i tothom està molt content amb el campionat.


La jornada ha començat a les nou del matí i s'ha allargat fins les vuit del vespre, amb quatre sessions en què els participants han ballat dividits en les categories Mini, Junior, Superior i Absoluta. Aquest dimarts l'escola va organitzar a l'equipament municipal el 8è Campionat de Hip Hop, amb un centenar de grups de ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.