El pols a la pluja de l'Encabronada dels Diables de Sant Cugat


Temes relacionats

El foc guanya l'aigua en el segon dia d'Encabronada ( 5/mai/18)

Tret de sortida a una Encabronada que mira al cel ( 4/mai/18)


  • Comparteix:

L'Encabronada ha tornat a ser la diada gran dels Diables de Sant Cugat. Tot i el risc constant de pluja, la quarta edició de la celebració ha gaudit aquest cap de setmana de tres dies de propostes que han deixat foc, fum i percussió, però també una reivindicació cap a la cultura popular. De la mà d'altres entitats, activitats familiars, gastronòmiques i la música han completat un programa que tindrà continuïtat en una cinquena edició.



El retruc d'inici i el despertar del Boc de Can Vernet divendres ja feien preveure que l'Encabronada tenia ganes d'omplir el centre de Sant Cugat de foc i bèsties. Així ha estat, amb el seu punt àlgid dissabte amb el correfoc de bèsties i el bany de foc, que prenien el relleu a una jornada d'activitats familiars.

Finalment la pluja només ha obligat a suspendre la ruta en bici i la festa de l'aigua, ja que la resta d'activitats afectades pel mal temps van ser traslladades a altres espais. Per això el responsable de Foc dels Diables, Roger Ricart, ha valorat aquesta quarta edició.

Roger Ricart

Tothom molt content, la valoració és molt bona perquè només hem hagut de suspendre dues activitats, la ruta en bicicleta i la festa de l'aigua. La resta s'ha fet.


La percussió, de la mà del concurs Percufoc, i la música han estat els altres protagonistes de la proposta, que s'ha completat durant tot el cap de setmana amb un espai gastronòmic i un mercat medieval. La música de Miquel del Roig i una traca de 200 metres han posat punt final a la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.