El Circ Raluy Legacy s'instal·la a Sant Cugat amb 12 funcions


  • Comparteix:

Els artistes que de que tenen un número en l'espectacle / Foto: Cedida pel Circ Raluy Legacy

Els artistes que de que tenen un número en l'espectacle / Foto: Cedida pel Circ Raluy Legacy

El llegat del mític Circ Raluy arribarà per primera vegada a Sant Cugat sota el nou nom de Circ Raluy Legacy, després de la dissolució de la companyia familiar original. A partir d'aquest dijous, les caravanes s'instal·laran al Parc de l'Arborètum amb 12 funcions. Els espectacles s'ambienten en el circ dels anys 20 amb carruatges de principis de segle, una caravana-biblioteca i un orgue del 1912. L'estil 'vintage', però, es fusiona amb un sentit de l'humor modern i actual. Hi haurà sessions fins al 27 de maig.

El Circ Raluy es va dissoldre el 2016, amb més de 100 anys d'història a l'esquena, per donar lloc a dues unitats mòbils independents de la mà dels dos germans hereus. El germà gran, Lluís Raluy, encapçala el Circ Raluy Legacy i, junt amb la seva família i altres artistes internacionals segueixen treballant amb l'objectiu de mantenir intacte l'essència de la família Raluy.

Una de les responsables de l'espectacle, Lousia Raluy, ha explicat a Cugat.cat per què els santcugatencs haurien d'anar a veure'ls.

Louisa Raluy

És un espectacle per a adults que cap nen hauria de perdre's. Té risc, emoció, una dosi de nostàlgia, d'humor i sorpresa. Són dues hores que passen de seguida.


Louisa Raluy ha destacat el número de patinatge de les seves filles Niedziela i Emily.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.