Animació, comèdia i thriller en les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres


  • Comparteix:

Les novetats d'aquest divendres a les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat passen per diversos gèneres. Una pel·lícula d'animació pels més petits, 'Sherlock Gnomes', sobre les aventures de Gnomeo i Julieta, que busquen als altres gnoms de jardí desapareguts misteriosament. La comèdia francesa 'Mi familia del norte' d'una parella de moda a la ciutat de París que d'un dia per l'altre, viuran un gir a la seva vida. I Yelmo també proposa el thriller inspirat en el joc real, 'Verdad o reto', que s'acaba convertint en un joc a mort entre els jugadors.

'Sherlock Gnomes'
Gnomeo i Julieta s'instal·len a una nova casa al centre de Londres. Un dia, la parella s'adona que els gnoms de jardí desapareixen misteriosament i demanen ajuda al detectiu Sherlock Gnomes. Però els protagonistes s'adonen que Sherlock no és tan bo en la seva feina i si volen descobrir qui és el lladre de gnoms i salvar als seus amics, hauran d'unir forces i superar junts tots els reptes.



'Mi familia del norte'
Valentin D. i Constance Brandt són la parella de moda en el món de l'arquitectura i el disseny. Però el que ningú sap, és que ell prové d'una família de classe obrera del nord de França. Valentin havia rebutjat les seves arrels rurals i creat una nova identitat com dissenyador a París. Tot canviarà quan els seus familiars es presentin a la gran ciutat durant la inauguració de la retrospectiva de Valentin al Palau de Tòquio. A més, Valentin sofrirà un accident que farà que perdi la memòria i torni de nou als seus 20 anys, més del nord que mai.



'Verdad o Reto'
El que comença sent una inofensiva partida de veritat o repte entre un grup d'amics, acaba convertint-se en un joc letal quan algú, o alguna cosa, comença a perseguir i assassinar als participants si no diuen la veritat o no accepten el repte. La pel·lícula va encapçalada per Lucy Hale ('Pequeñas mentirosas') i Tyler Posey (sèrie 'Teen Wolf').




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.