Els santcugatencs One Out Of Two donen el tret de sortida al festival St.Q Black


  • Comparteix:

Les versions del grup santcugatenc One Out Of Two han donat el tret de sortida aquest dijous al festival St.Q Black, que omplirà la ciutat de música negra fins al 20 de maig. La nit d'estrena a És-fera72 també ha servit per tancar la passada edició amb una exposició d'obres de diversos artistes locals que van plasmar en directe les seves impressions durant els concerts. Els plats forts del festival són aquest dissabte a la Floresta amb propostes des del migdia i fins la matinada, i dissabte de la setmana que ve amb la Black Caravan i el concert de Shirley Davis & the Silverbacks. Totes les activitats són gratuïtes i pots consultar-les a l'especial de Cugat.cat.

One Out Of Two és un trio format per Albert Martínez, Andreu Marquès i Pol Cortés amb només uns mesos de vida, i la seva música versiona cançons conegudes d'estils propers al pop, funk i R&B. Cortés i Marquès, cantant i bateria del grup, expliquen l'oportunitat que suposa participar al St. Q Black.

One Out of Two

Tocar al St.Q Black ens fa molta il·lusió perquè el festival ens agrada molt i el seguim de prop. / Ens permet aparèixer dins d'una escena que et dona un cert prestigi.


El director del festival, Ricard Valls, ha explicat a Cugat.cat les dues principals apostes que han fet en aquesta quarta edició.

Ricard Valls

Realment aquest és l'any que comptem amb menys música local. Hem fet una aposta per algun grup internacional, com la Shirley Davis que és la cap de cartell. Provem un format molt més concentrat de dues setmanes només.


Al concert han assistit una trentena de persones. A més de música, el St.Q Black també ofereix exposicions, xerrades i cursos en 13 espais diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.