El Malandain Ballet Biarritz recrea al Teatre-Auditori les dualitats entre ésser humà i bèstia

La companyia ha representat 'La Bella i la Bèstia'


  • Comparteix:

La visió més desconeguda de 'La Bella i la Bèstia' s'ha materialitzat aquest divendres al Teatre-Auditori amb les coreografies del Malandain Ballet Biarritz. Aquesta obra musicada per Txaikovski i amb coreografia de Thierry Malandain s'allunya de la fantasia i d'objectes que prenen vida per centrar-se en una història on els conflictes familiars i la dualitat entre ésser humà i la bèstia prenen protagonisme. La peça, que ha posat 22 ballarins i ballarines sobre l'escenari, forma part del programa d'activitats 'Sant Cugat Balla'.

A l'obra es donen a conèixer personatges com les germanes de la Bella, que no són tan bones com la protagonista. La ballarina Ione Miren Aguirre, que dóna vida a un d'aquests personatges, ha explicat que el muntatge està inspirat en la pel·lícula del 1946 de Jean Cocteau.

Ione Miren Aguirre

Potser la gent espera veure la versió de Disney. El nostre coreògraf va inspirar-se en la versió de Cocteau, inspirada en la família.


És la tercera vegada que el Malandain Ballet Biarritz visita el Teatre-Auditori. Anteriorment havien portat a Sant Cugat 'Magifique. Txaikovski Suites' i 'Don Juan' i 'Carmen'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.