Sant Cugat celebra el Dia i la Nit dels Museus posant en valor el Celler Modernista


  • Comparteix:

El Celler Modernista centrarà totes les activitats / Foto: Web Ajuntament

El Celler Modernista centrarà totes les activitats / Foto: Web Ajuntament

Sant Cugat se suma un any més a la celebració del Dia Internacional dels Museus, amb una jornada de dissabte plena d'activitats gratuïtes per a totes les edats centrades al Celler Modernista. Des de les onze del matí i fins al vespre, el públic assistent podrà gaudir de jocs, activitats artístiques, tastos de vins i música en directe, tot relacionat amb l'equipament arquitectònic santcugatenc. Les activitats formen part del programa de la 'Puça'.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha destacat que aquest any l'objectiu és 'posar en valor' el Celler Modernista.

Carmela Fortuny

Ens toca posar en valor com a ciutat el Celler Modernista. Farem activitats adreçades per tots els públics en primer lloc per posar en valor el patrimoni arquitectònic, però també per apostar per les activitats familiars del programa de 'La Puça'.


Programa d'activitats

- Jocs al Celler. D'onze del matí a dues del migdia, petits i joves podran gaudir amb Jocs al Segon d'una manera lúdica de l'espai del Celler Modernista.

- El vi dibuixa. Una activitat per a totes les edats amb la col·laboració de Pou d'Art. A partir de les onze del matí els participants podran dibuixar amb elements del vi i la terra.

- El Celler Cooperatiu. Una visita comentada per tot l'espai del Celler Modernista a partir de les dotze del migdia.

- El Sant Cugat del vi. Un nou itinerari guiat que proposa fer un viatge en el temps fins al Sant Cugat vitivinícola. L'activitat comença a les cinc de la tarda.

- Jocs de taula ambientats en el món agrícola. Una activitat dirigida específicament al públic jove amb la col·laboració d'Ayudar Jugando.

- Concert de cloenda amb vi i amb 'Corrandes són Corrandes'. Música tradicional i cançó improvisada per cantar poesia unida amb tast de vins de les vinyes de Can Coll.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.