El Circ Raluy Legacy fa reviure la màgia del circ amb el nou espectacle a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Circ Raluy Legacy ha portat a Sant Cugat la tradició del circ modernitzada amb un espectacle inaugural per a tots els públic ple d'humor, números de risc i màgia. Més de 700 espectadors han gaudit aquest dijous de la primera de les 12 funcions a la ciutat, en la instal·lació ubicada al Parc de l'Arborètum. Cugat.cat ha sortejat aquest dijous cinc entrades dobles per a una de les funcions d'aquest divendres. El Raluy estarà instal·lat a Sant Cugat fins diumenge de la setmana que ve.

El Circ Raluy Legacy vol recuperar i posar en valor, després de l'experiència de cinc generacions familiars, la tradició del circ de principis de segle XX. Ho explica una de les responsables de l'espectacle, Louisa Raluy.

Louisa Raluy

El circ era un espectacle per adults principalment, com l'òpera, el teatre, el ballet. Després això amb els anys va anar degenerant.


L'antic Circ Raluy es va dissoldre el 2016, amb més de 100 anys d'història a l'esquena, per donar lloc a dues unitats mòbils independents de la mà dels dos germans hereus. En aquesta nova etapa, l'espectacle recupera les arrels però, alhora, és molt innovador, segons detalla Raluy.

Louisa Raluy

És un espectacle innovador. Tot i mantenir la tradició de principis de segle passat, també té noves tendències, vanguardisme i humor molt actual. És un espectacle per a adults que cap nen i nena hauria de perdre's.


Després de més de 600 funcions en més de 40 ciutats i superant els 300.000 espectadors, Sant Cugat és la darrera parada del Circ Raluy Legacy, abans de l'aturada per preparar una nova producció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.