El St.Q Black es consolida com un festival de referència a la ciutat en la seva quarta edició


  • Comparteix:

El St.Q Black ha tancat la quarta edició com una proposta ja consolidada a la ciutat. El reggae, el jazz, els ritmes cubans i el soul han omplert els carrers i places de Sant Cugat. Una programació amb activitats per a totes les edats ha convertit la iniciativa en una cita ineludible pels amants de la música negra. Tot i que el segon cap de setmana ha estat passat per aigua no s'han anul·lat cap de les activitats, entre les quals destacava el Cercaplaces i el concert de la cap de cartell, Shirley Davis.

El director del St.Q Black, Ricard Valls, ha posat en valor la resposta dels santcugatencs en aquesta quarta edició de la qual, afirma, 'cada cop hi assisteix més gent'.

Ricard Valls

Tenim un públic que ens segueix, ja orgànic. Hem estat més notícia, referència, la gent n'ha parlat molt i suposo que això ens consolida com a festival a la ciutat.


Sergi Estella, l'agrupació santcugatenca La Fibra, Almost Black Joe i Jodie Cash han estat els artistes que han participat al Cercaplaces, la cercavila musical que anava de la plaça d'Augusta fins a la de Pep Ventura passant per Cal Temerari. Tots ells consideren que el St.Q Black és una proposta engrescadora i que sempre és un plaer participar-hi.

Sergi Estella i Manuel Carbonell

Crec que és una iniciativa brutal i més pels amants de la música negra. Crec que també t'ajuda a conèixer la ciutat pels que som de fora i la valoro poitivament. Ha estat molt interessant La nostra banda s'ha adaptat a l'estil del festival i esperem que hi hagi moltes edicions.


El St.Q Black ha tancat el festival amb el Jaimaikids, una proposta per als més petits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.