Fila-Zero porta aquest cap de setmana l'obra 'Auto' al teatre de Mira-sol amb una funció doble


  • Comparteix:

La companyia Fila-Zero durant una de les seves funcions

La companyia Fila-Zero durant una de les seves funcions

El teatre de Mira-sol acull aquest cap de setmana l'obra 'Auto', escrita per Ernesto Caballero i a càrrec de Fila Zero. Una obra plena d'ironia i comicitat que explica com tres membres d'una mateixa família i un misteriós autoestopista fan front a una fase d'amnèsia després de tenir un accident de cotxe. L'activitat forma part del programa 'Viu la cultura de prop' de la XCCP i es realitzarà per duplicat. La primera serà dissabte a les nou de la nit i la segona diumenge a les 7 de la tarda. Les entrades tenen un preu de vuit euros, cinc euros amb reserva.

El director de l'obra, Ferran de Juan, ha explicat al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat que aquesta obra vol fer referència als autos sacramentals de les obres de teatre antigues.

Ferran de Juan

L'autor va voler barrejar l'obra amb els autos sacramentals que es feien al teatre antic. Nosaltres hem afegit un clímax final.


La reserva d'entrades es pot fer fins divendres a les tres de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.