Fila Zero reflexiona sobre la soledat de les persones a la societat amb l'obra 'Auto' al Teatre de Mira-sol


  • Comparteix:

Diferents reflexions sobre com actuen les persones a la societat han protagonitzat l'obra de Fila Zero 'Auto' aquest diumenge al Teatre de Mira-sol. Una seixantena de persones ha assitit a l'espectacle que ha combinat escenes d'ironia i comicitat amb fragments dramàtics. A l'obra, tres membres d'una mateixa família i una autoestopista han fet front a una fase d'amnèsia després de tenir un accident de cotxe. A mesura que ha avançat la història, s'han anat descobrint les interioritats dels quatre personatges, caracteritzats per la seva soledat.



El director de l'obra, Ferran de Juan, ha explicat a Cugat.cat que l'obra es relaciona amb els autos secramentals 'per tenir un final apoteòsic'.

Ferran de Juan

'Auto' té dues connotacions en aquesta obra. 'Auto' d'automòbil, que és un dels fils conductors de l'obra, i els autos sacramentals. Hem volgut que l'obra tingués un final apoteòsic.


S'han celebrat dues sessions que han aplegat més de 150 persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.