La Capsa, el nou projecte de la Casa Aymat per donar visibilitat als artistes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Capsa és un projecte obert a tot artista amb vincle amb Sant Cugat / Foto: Casa Aymat

La Capsa és un projecte obert a tot artista amb vincle amb Sant Cugat / Foto: Casa Aymat

La Casa Aymat impulsa el projecte La Capsa, adreçada a artistes en actiu i amb algun vincle amb Sant Cugat. L'equipament ha habilitat un espai on els artistes poden deixar les seves pràctiques en una capsa de 30 per 25 centímetres i 10 d'ample. Els treballs poden ser en format digital o paper. L'objectiu és crear un arxiu dels artistes de la ciutat, obert a tothom i que doni visibilitat al teixit creatiu de la ciutat.

La membre de l'equip de gestió dels centres d'art municipals Aida Mestres ha explicat que els artistes interessats en deixar la seva obra poden adreçar-se a casaaymat@santcugat.cat o anar-hi presencialment. Caldrà que omplin un formulari amb les seves dades, experiència professional i el tipus de treball i format que hi deixen.

Aida Mestres

Donarem les capses als artistes perquè les omplin amb el material que ells vulguin. D'aquesta manera ordenem l'espai, tenim un arxiu i els artistes la poden anar renovant.


Cada artista autogestionarà el material que hagi deixat i té la llibertat de afegir-hi o treure-hi el que l'interessi. Un altre dels objectius del projecte és vehicular l'arxiu de capses de la Casa Aymat amb la programació del Centre d'Art Maristany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.