El Cor de Gospel Sant Cugat celebra 10 anys amb dos concerts solidaris en homenatge a Nelson Mandela


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Cor de Gospel / Foto: Cor Gospel Sant Cugat

Imatge d'arxiu del Cor de Gospel / Foto: Cor Gospel Sant Cugat

'Viatge amb el Cor' és el nom de la gira amb què el Cor de Gospel Sant Cugat, dirigit per Erwyn Seerutton, celebra el seu 10è aniversari. L'entitat oferirà dos concerts solidaris amb un programa especial que té com a fil conductor la lluita per la pau, la llibertat i els drets humans, en homenatge a Nelson Mandela en el centenari del seu naixement. La recaptació es destinarà íntegrament a projectes solidaris per a les persones refugiades, a través del Comitè Català de l'ACNUR i el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD). En els concerts també participarà el cantant Emmanuel Pi D'Job com a artista convidat. El primer espectacle tindrà lloc el 26 de juny a les nou de la nit al Palau de la Música Catalana, i el segon el 22 de desembre al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada serà de 20 o 25 euros.

Gairebé un centenar de veus, entre les quals destaca la d'Emmanuel Pi D'Job, cantaran gospel negre espiritual i l'escenificació s'acompanyarà de petits relats de Mandela i la seva lluita. Ho explica el director del Cor, Erwyn Seerutton.

Erwyn Seerutton

El negre espiritual que fem és la base del repertori del Cor i té a veure amb tot el patiment que Mandela va patir, i com va anar tirant endavant fins que va morir. El negre espiritual lliga perfecte amb això, i més que un concert serà un espectacle.


Seerutton també ha remarcat que el programa es dividirà en quatre blocs que explicaran diferents etapes de la vida de Mandela i de 'la vida de molts de nosaltres': dolor, silenci, esperança i alegria. El Cor de Gospel, a més de recaptar diners amb la venda d'entrades, ha habilitat dues 'Fila Zero' a través de comptes bancaris perquè qui vulgui col·laborar pugui fer una aportació econòmica que anirà directament a ACNUR o al FCCD.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.