Toby Jones i François Cluzet protagonitzen la tragicomèdia que s'estrena avui a Yelmo


  • Comparteix:

Moment de la pel·lícula / Foto: IMDb

Moment de la pel·lícula / Foto: IMDb

Les sales de cinema de Yelmo estrenen aquest divendres la comèdia dramàtica 'Normandía al desnudo'. Del director francès Philippe Le Guay i encapçalada pels actors Toby Jones ('The Mist', 'Los juegos del hambre', 'Harry Potter') i el francès François Cluzet ('Un doctor en la campiña', 'Intocable'). La pel·lícula succeeix en un petit poble de Normandia i, aprofitant la crisi agrícola que pateixen els habitants, bromeja sobre les fotos dels nus en massa.

'Normandía al desnudo'
Els habitants de Mêle-sur-Sarthe, un petit poble de Normandia que viu de la ramaderia, s'han vist afectats per la crisi agrícola. L'alcalde, Georges Balbuzard (François Cluzet), busca que el seu poble es faci escoltar. Per casualitat, Blake Newman (Toby Jones), un famós fotògraf especialitzat en nus en massa i fa a Balbuzard una inusual proposta que pot ser una oportunitat per cridar l'atenció. L'alcalde haurà d'assumir el difícil repte de convèncer tots els habitants del poble perquè es despullin davant una càmera per una bona causa.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.