Els Gausacs i Carnisseries Tubau tanquen un conveni de col·laboració per tres anys


  • Comparteix:

Els Gausacs, en una actuació

Els Gausacs, en una actuació

Els Castellers de Sant Cugat i les carnisseries Tubau tanquen un acord de col·laboració on ambdues parts es comprometen a fer accions conjuntes per promocionar l'empresa i els camises verdes tant dins com fora de la ciutat. L'empresa càrnica s'encarregarà de proporcionar productes als dinars de colla i estudiarà crear algun producte amb nom casteller. Per la seva banda, els Gausacs realitzaran un pilar davant de la botiga del carrer de la Torre i quan actuïn a casa mostraran una pancarta on apareguin elements distintius dels Gausacs i de Tubau.

La col·laboració va començar ara fa un any amb una prova pilot. Els resultats han estat positius tant per una banda com per l'altra i enguany l'acord s'ha fet formal. La signatura té una vigència de tres anys revisables. Precisament, per aquest motiu, els Gausacs han muntat una comissió que s'encarregarà d'estar pendent de la relació en cas que sorgeixin noves necessitats.

La membre de l'equip social dels Castellers de Sant Cugat Luana Valls destaca que l'ajuda que els proporcionarà Tubau suposarà un gran estalvi econòmic per la colla.

Luana Valls

Per nosaltres, comptar amb el suport de Tubau ha estat molt positiu, sobretot de cara a dinars és un estalvi econòmic molt gran.


Valls creu que es tracta d'una 'gran col·laboració amb gent poble i per promocionar productes de Sant Cugat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.