Torna el cicle de cinema a la fresca de Valldoreix amb cinc films entre juliol i agost


  • Comparteix:

'Paulette' obre el cicle d'enguany / Foto: EMD Valldoreix

'Paulette' obre el cicle d'enguany / Foto: EMD Valldoreix

'Paulette', 'Al sostre del món', 'L'últim ballarí de Mao', 'La Vaca' i 'El puente de los espías' són les propostes de l'EMD de Valldoreix per al cicle de cinema a la fresca d'enguany, que tindrà lloc tots els divendres de juliol i el primer d'agost a tres quarts de deu de la nit a la plaça del Casal de Cultura del territori. La comèdia, el thriller, el drama i l'animació infantil es donen cita en el plat principal de la programació cultural d'aquest estiu a Valldoreix.

Les pel·lícules les ha escollit el consell de Cultura de l'EMD a través d'un procés participatiu. La seva presidenta accidental, Susanna Herrada, ha explicat a Cugat.cat que la intenció és gaudir del cinema a la fresca en família.

Susanna Herrada

N'hi ha d'amor, thriller, d'espionatge, però la majoria són aptes per a totes les edats. El que volem és afavorir que es pugui anar a veure el cinema en família a la fresca.


El cicle

- 6 de juliol. 'Paulette' ('Les postres de l'alegria')
Comèdia dramàtica francesa dirigida per Jérôme Enrico que explica la història de Paulette, una jubilada malhumorada i racista amb una pensió miserable que viu als suburbis de París. La dona decideix provar sort amb el tràfic de drogues.



- 13 de juliol. 'Tout en haut du monde' ('Al sostre del món')
Dirigida als més petits, la pel·lícula d'animació francesa dirigida per Rémi Chayé que narra una història d'aventures, misteris i expedicions de la Sasha, una jove aristòcrata russa fascinada pels relats de les aventures del seu avi.



- 20 de juliol. 'Mao's Last Dancer' ('L'últim ballarí de Mao')
Producció basada en fets reals ambientada a la Xina maoista. Dirigida per l'australià Bruce Beresford, narra la vida de Li Cunxin, un nen tret d'un orfenat per les autoritats que arriba a ser un dels millors ballarins del món després d'un duríssim aprenentatge.



- 27 de juliol. 'La vache' ('La Vaca')
El film, dirigit per Mohamed Hamidi, explica la història de Fatah, un granger algerià que somia amb sortir del seu país i viure aventures a França.



- 3 d'agost. 'Bridge of Spies' ('El puente de los espías')
Nominada a sis Oscar i dirigida per Steven Spielberg, la cinta presenta l'advocat James Donovan interpretat per Tom Hanks immers en una situació complicada durant la Guerra Freda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.