La iconografia dels capitells del Claustre, al descobert amb música de Mozart


  • Comparteix:

Coneix la simbologia dels capitells del Claustre acompanyat de la música de Mozart

Coneix la simbologia dels capitells del Claustre acompanyat de la música de Mozart

El Museu de Sant Cugat ofereix aquest divendres l'última proposta del cicle 'Visites de nit amb notes musicals' amb l'activitat 'L'iconografia dels capitells del Claustre' i el concert 'Mozart i l'Octet de vent''. Són visites guiades de temàtiques diferents que acaben amb un concert de música clàssica. Cal reserva prèvia al web visitsantcugat.cat.

L'Ajuntament proposa aquest estiu tres tipus de visites guiades per conèixer i descobrir els espais del Monestir. En primer lloc, les 'Visites de nit amb notes musicals' combinaran història, simbologia, patrimoni i música en una proposta temàtica diferent cadascuna. A més, tots els dissabtes de juny a octubre tindrà lloc la passejada 'Monestir de Sant Cugat. El més poderós del comtat de Barcelona' i els quatre dissabtes d'agost un monjo benedictí farà viure els visitants una 'Nit de llegendes'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.