El premi literari 'Gausacs Amunt' torna al març amb novetats

Es podran presentar textos en català, castellà, anglès i microrelats


  • Comparteix:

Els Gausacs volen fomentar la cultura popular / Foto: Gausacs

Els Gausacs volen fomentar la cultura popular / Foto: Gausacs

El 5è Premi Literari dels Castellers de Sant Cugat, el Gausacs Amunt, torna aquest 2019 amb novetats. Les principals són que els textos es podran presentar, a més d'en català, en castellà i en anglès, i que s'incorpora la categoria de microrelats. Les propostes es podran enviar entre l'11 de març i el 29 d'abril i el veredicte es donarà a conèixer l'11 de maig, coincidint amb la Quinzena Verda de la colla.

Normalment el termini de presentació dels textos arrencava a la tardor. Un dels responsables del concurs, Ferran Ballester, ha explicat a Cugat.cat que el canvi de data respon a la voluntat de la colla de fomentar la participació de la canalla.

Gausacs Amunt és una iniciativa destinada a infants i joves pensada per fomentar la creació literària i per apropar-se a la cultura popular catalana i al món casteller. El concurs es divideix en quatre categories marcades per l'edat dels participants, que abasten des de primer de primària fins a l'edat adulta.


Ferran Ballester

Hem canviat la data de convocatòria perquè l'anterior s'apropava molt a l'inici de curs. Amb aquest canvi esperem més participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.