El film de terror 'Hereditary' i 'Con amor, Simon', entre les estrenes de cinema d'avui


  • Comparteix:

Moment de la pel·lícula 'Con amor, Simon' / Foto: IMDb

Moment de la pel·lícula 'Con amor, Simon' / Foto: IMDb

Les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres porten a les sales de Sant Cugat el drama 'Con amor, Simon', amb l'actriu Katherine Langford i Nick Robinson al capdavant del repartiment. A partir d'avui, els cinemes de la ciutat també projecten 'Superagente canino', una comèdia per a tota la família. Les sales del centre comercial, a més, ofereixen el film de terror 'Hereditary' i la comèdia espanyola 'El mundo es suyo'. I els cinemes Cinesa estrenen 'Tully', una comèdia dramàtica dirigida per Jason Reitman.

'Con amor, Simon'
Aquest drama està basat en la novel·la homònima de Becky Albertally i interpretat per Katherine Langford i Nick Robinson, entre d'altres. És una història d'amor. Simon Spier, un jove de 17 anys, encara no li ha dit a la seva família ni als seus amics que és homosexual i desconeix la identitat d'un company de la seva classe anònim del qual s'ha enamorat per Internet.



'Hereditary'
Ari Aster debuta a la gran pantalla amb guió i la direcció de 'Hereditary'. Aquesta pel·lícula de terror relata la història de la família Graham, un llinatge que comença a enfonsar-se després de la mort de la matriarca. Després de la seva pèrdua, Annie i la seva família es veuen atacats per una presència maligna que porta una sèrie de fets inexplicables. Una de les més afectades per la situació és la seva filla Charlie, una nena solitària que es relaciona amb poca gent i que és conscient de què una cosa estranya està passant.



'El mundo es suyo'
La comèdia espanyola està dirigida per Alfonso Sánchez i protagonitzada per ell mateix i per Alberto López. En aquesta història, Rafi arriba a la casa de Fali amb la maleta perquè la seva dona l'ha fet fora. No és la primera vegada que això passa, tot i que en aquesta ocasió tot serà diferent. Al Fali li agradaria ajudar al seu amic però té molta pressa perquè al dia següent és la primera comunió del seu fill i l'únic que ha de fer com a pare és portar el vestit del nen a la finca on se celebrarà la festa.



'Superagente canino'
L'oficial caní Max (un solitari i fort Rottweiler) treballarà junt al Frank (un agent humà de l'FBI) i haurà d'infiltrar-se pel següent cas en un certamen caní a Las Vegas. Els dos agents es trobaran immersos en un món de gossos amb pedicures i depilacions brasileres. Si volen rescatar un panda hauran de deixar a un costat la seva actitud dominant i aprendre a treballar com a companys. Aquesta comèdia nord-americana està dirigida per Raja Gosnell i protagonitzada per l'actor Will Arnett



'Tully'
La cinta explica la història d'una dona totalment sobrepassada per la feina de ser mare després donar a llum al tercer fill. Marlo és una dona que estima els seus fills, però que comença a veure que el paper de ser mare la supera i l'allunya de si mateixa. La Marlo rebrà un inesperat regal de part del seu germà: una cangur per a les nits anomenada Tully. Dirigida per Jason Reitman, director de 'Juno' i 'Up in the air', amb guió de l'oscaritzada Diablo Cody i protagonitzada per la guanyadora d'un Oscar Charlize Theron.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.