Sol Lagarto, amb Frank Montasell, torna als escenaris aquest dissabte amb un únic concert


  • Comparteix:

Frank Montasell, segon per la dreta, és el guitarrista del grup / Foto: Sol Lagarto

Frank Montasell, segon per la dreta, és el guitarrista del grup / Foto: Sol Lagarto

El grup de rock Sol Lagarto, amb el guitarrista santcugatenc Frank Montasell, torna als escenaris amb un concert aquest dissabte a l'Azkena Rock Festival de Bilbao, cinc anys després del seu comiat. La banda, formada per Montasell, Ernest Armengol, Ramon Montardit, Oriol Ragull i Norman Cilento, farà de moment aquesta actuació única i descarta per ara tornar a gravar cap disc.

Sol Lagarto celebra els 20 anys del seu naixement amb un retorn puntual als escenaris que coincideix amb la revetlla de Sant Joan. Per preparar-se de cara a aquesta reaparició, la banda barcelonina va fer un concert de petit format diumenge passat a Sant Boi amb familiars i públic proper. Malgrat la bona rebuda que ha tingut el retorn de Sol Lagarto, l'artista florestà Frank Montasell descarta recuperar l'activitat normal del grup.

Frank Montasell

En principi no, però no hi ha una idea concreta, no ho sé. Vam acabar una mica cremats i ara només volem allò bo. Només gaudir i res de preocupar-nos pels diners o gravar discos.


Montasell explica que un dels motius de la retirada del grup és que el rock clàssic té 'limitacions' pel que fa a la 'comercialitat i contractació'. D'altra banda, el santcugatenc es mostra molt satisfet amb el funcionament del seu segon disc, 'Tornarem a néixer', del qual acaba de publicar el tercer single: 'Texans Trencats'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.