La diada castellera i el castell de focs, propostes destacades del darrer dia de Festa Major


  • Comparteix:

Diumenge

Diumenge

El darrer dia de Festa Major ve marcat per la 23a Diada Castellera, on els Gausacs seran protagonistes amb una actuació on s'acompanyaran dels Marrecs de Salt i els Moixiganguers d'Igualada. La trobada arrencarà a les sis de la tarda a la plaça d'Octavià. Abans, a dos quarts de dotze del migdia, els Bastoners faran una cercavila pels carrers del centre de la vila. La Festa Major conclourà amb el tradicional Castell de focs, al parc del Turó de Can Mates, a partir d'un quart de dotze de la nit.

Les principals propostes de cultura tradicional i popular d'aquest diumenge són aquestes:

09.00 - 21.00 - 26a Fira Artesana d'Estiu, a la Rambla del Celler.

10.00 - Lliurament de material al 38è Concurs d'Arrossos, a la Rambla del Celler (entre el carrer de Cèsar Martinell i l'avinguda de la Torre Blanca).

11.30 - Matinada Bastonera. Els Bastoners de Sant Cugat faran una cercavila pels carrers del centre de la ciutat i el públic podrà gaudir dels seus balls. Sortirà des de la plaça d'Octavià.

13.00 - 38è Concurs d'Arrossos a la Rambla del Celler. A partir de les quatre de la tarda, Miquel del Roig amenitzarà la festa amb el Ball de l'arròs.

18.00 - 23a Actuació Castellera de Festa Major a la plaça d'Octavià. A la diada d'enguany, els Marrecs de Salt i els Moixiganguers d'Igualada acompanyaran als Gausacs.

19.00 - 23.00 - Caseta del CPA al carrer de Josefina Mascareñas. Actuarà el Cos de dansa Tarab, una associació d'amants de la dansa oriental.

19.15 - 22.00 - Passejada de Festa Major 2018 organitzada per l'Associació Excursionista Altiplà. Les inscripcions es poden fer a partir de dos quarts de set de la tarda i se sortirà des del passeig d'Antoni Gaudí amb l'avinguda del Pla del Vinyet.

20.00 - Havaneres i rom cremat amb Els Nois de l'Eixida i L'Empordanet a la plaça d'en Coll.

22.00 - 'FentVia': Cercavila, mapping, música i dansa pel Centenari del tren amb el Cos de Dansa de l'Esbart Sant Cugat. Un espectacle de carrer que clausurarà el Centenari del tren. La cercavila sortirà de la plaça del Doctor Galtés fins a la plaça de Lluís Millet.

23.15 - Castell de focs amb la Pirotècnia Tomàs de Benicarló. L'espectacle, com cada any, es podrà veure des del parc del Turó de Can Mates.

Consulta la resta de l'agenda de Festa Major.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.