'Pedra i sang' no es representarà aquest Nadal, i passarà a ser bianual


  • Comparteix:

La causa és la manca de finançament privat

La causa és la manca de finançament privat

L'obra 'Pedra i sang' no es representarà aquest Nadal. Així ho ha anunciat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha explicat que no s'ha pogut arribar a un acord per aconseguir un patrocinador privat que ajudi a finançar l'espectacle, que a partir d'ara tindrà una periodicitat bianual.

L'espectacle 'Pedra i Sang', que representa des de fa 4 anys la companyia Tetrateatre per Nadal, li costa a l'Ajuntament uns 30.000 euros. Un cost que, segons la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, ha de ser compartit pel consistori, la Generalitat i l'aportació privada.

Àngels Solé ha explicat, però, que aquest any no ha estat possible trobar fonts de finançament alternatives, i per això s'ha eliminat la representació prevista.

Àngels Solé

No és tant que no tinguem diners, sinó que pensem que és millor comptar amb altres aportacions, de la Generalitat i d'un patrocinador. Aquest any no les hem pogut obtenir.


Solé ha anunciat, a més, que la representació de 'Pedra i sang' es farà a partir d'ara de forma bianual, per tal de renovar el públic que s'interessa per aquesta iniciativa i, a més, deixar espai per programar altres iniciatives culturals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.