'Sicario: El día del soldado' amb Josh Brolin i Benicio del Toro, entre les estrenes de cinema d'avui


  • Comparteix:

Josh Brolin i Benicio del Toro a 'Sicario: El día del soldado' / Foto: IMDb

Josh Brolin i Benicio del Toro a 'Sicario: El día del soldado' / Foto: IMDb

Les cartelleres de Sant Cugat estrenen aquest divendres 'Sicario: El Día del Soldado', la segona entrega de la pel·lícula de Denis Villeneuve 'Sicario' (2015), protagonitzada un altre cop per Josh Brolin i Benicio del Toro. Una altra proposta que arriba als cinemes de la ciutat és un film d'animació per a tota la família, les aventures de 'Luis y los alienígenas'. A més, Yelmo projecta el drama romàntic 'A la deriva', un film basat en fets reals sobre una parella que ha de sobreviure a una gran tempesta en mig de l'oceà en un veler destrossat. Aquest divendres, 'Garabandal, solo Dios lo sabe', arriba també a les sales del centre comercial, la primera pel·lícula que explica les suposades aparicions de la Verge a Sant Sebastià de Garabandal.

'Sicario: El día del soldado'
La seqüela de 'Sicario' (2015) de Denis Villeneuve arriba a la gran pantalla aquesta setmana de la mà de Stefano Sollima. El director italià de films com 'Suburra', compta amb el mateix guionista del primer film, Taylor Sheridan. En aquesta ocasió, les forces de seguretat nord-americanes reben carta blanca per acabar amb els càrtels de la droga mexicans, que han començat a traficar amb terroristes. L'agent federal Matt Graver (Josh Brolin) confia la missió de fer esclatar una guerra entre els diferents càrtels mexicans a Alejandro (Benicio del Toro), membre d'una família assassinada per narcotraficants. Alejandro segresta la filla d'un dels caps per avivar el conflicte però quan la nena és percebuda com un dany col·lateral, es qüestiona el perquè està lluitant i els límits de la llei.



'A la deriva'
L'actriu protagonista de 'Divergent', Shailene Woodley torna al cinema amb un relat melodramàtic dirigit per Baltasar Kormákur, realitzador d''Everest'. Basada en una història real, 'A la deriva' narra com la parella formada pels joves Tami Oldham (Shailene Woodley) i Richard (Sam Claflin) es fa a la mar en un veler, però enmig de l'oceà es veuen sorpresos per una de les majors tempestes mai registrades. Després del pas de l'huracà Raymond, la pel·lícula deriva en un thriller de supervivència amb Richard, que era l'expert navegant, ferit i Tami obligada a capitanejar el veler trencat, sense menjar i sense aigua.



'Luis y los alienígenas'
La producció alemanya 'Luis i els alienígenes' es projectarà als cinemes a partir d'aquest divendres i ho farà doblada en català. El film, dirigit i escrit pels germans Wolfgang i Christoph Lauenstein té com a protagonista a un nen d'onze anys que es fa amic de tres alienígenes que estavellen el seu OVNI a casa seva. A canvi de l'ajuda de Luis per trobar el material que necessiten per tornar al seu món, els marcians salven el Luis de l'internat on resideix.



'Garabandal, solo Dios lo sabe'
18 de juny de 1961. A l'aldea de San Sebastián de Garabandal, quatre noies afirmen haver tingut una aparició de sant Miguel Arcángel. Dies després, reben la visita de la Verge del Carme. El rector del poble, el senyor Valentín, i el Guàrdia Civil, el senyor Juan Álvarez Seco, es trobaran súbditament implicats com a protagonistes en un fet que els desborda, intentant comprendre on està la veritat, davant una jerarquia perplexa i una multitud de persones que arriben al poble buscant respostes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.