Les Nits de música al Claustre proposen aquest dissabte el 15è Premi de Cant Camerata de Sant Cugat


  • Comparteix:

La proposta forma part del cicle Nits de música al Claustre / Foto: Localpres

La proposta forma part del cicle Nits de música al Claustre / Foto: Localpres

El Claustre del Monestir serà aquest dissabte l'escenari del 15è Premi de Cant Camerata Sant Cugat i del concert de cloenda de l'entitat. La proposta, que arrencarà a dos quarts de nou del vespre, forma part del cicle Nits de música al Claustre que s'inclou en el programa Sant Cugat al Descobert i el 'Viu la Clàssica a Sant Cugat'. Les entrades costen 10 euros i es poden comprar de forma anticipada a la Casa de Cultura, a Internet o una hora abans del concert al mateix Claustre.

Camerata Sant Cugat organitza el Curs Internacional de Cant Sant Cugat, dirigit a alumnes de cant i a professionals de la veu. En el concurs de cant participen els alumnes inscrits al curs, que opten al Premi Camerata, a mencions especials i beques. El director de la Camerata Sant Cugat, Xavier Baulies, ha destacat l'alt nivell dels participants.

Xavier Baulies

Tenim alguns cantants d'entre 20 i 28 anys espectaculars. El més xocant es veure aquesta qualitat en les joventuts formades en cant. Tenim representants de Mèxic, Guatemala, Espanya, Suècia i Catalunya. Els nivells són espectaculars.


Baulies també ha explicat que el més 'bonic' del concert és veure gent jove amb una 'projecció espectacular'. El jurat està format per membres dels Amics de l'Òpera de Sabadell, la Fundació Jaume Aragall i la Fundació Clarós. Els cantants opten a diversos premis com el que dóna Camerata Sant Cugat al millor cantant, dotat en 1.000 euros, participar en una gala benèfica de la Fundació Clarós o obtenir unes beques. Els espectadors també podran gaudir de la mezzosoprano Laura Vila, premiada en diverses edicions del curs cant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.