El Teatre-Auditori de Sant Cugat ofereix avui el Concert Jove Escòcia-Catalunya


Temes relacionats

Sant Cugat acull per tercer any consecutiu el Curs Internacional de Direcció d'Orquestra Ros Marbà ( 2/jul/18)


  • Comparteix:

El grup, en una imatge promocional del seu Facebook

El grup, en una imatge promocional del seu Facebook

El Teatre-Auditori acollirà aquest dimecres, a les vuit del vespre, el Concert Jove Escòcia-Catalunya de la mà de l'Ayrshire Fiddle orchestra d'Escòcia, la Jove orquestra de Castellar del Vallès (JOCVA) i l'Orquestra del Conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat. La iniciativa, que té un preu de tres euros, s'emmarca en un programa d'intercanvi entre les tres escoles.

L’Ayrshire Fiddle orchestra (AFO) va ser fundada l'agost de 1982 per Wallace i Lex Galbraith, professors d'instruments de corda a Ayrshire, al sud-oest d'Escòcia, amb l'objectiu d'encoratjar i desenvolupar la música popular escocesa (anomenada Fiddle) entre els joves músics locals, molts dels quals eren o havien estat els seus alumnes.

Les escoles de Castellar i Sant Cugat
La Jove orquestra de Castellar està dirigida per Carles Miró, també director del Patronat Municipal d'Educació, i s'uneix en aquesta aventura musical amb l’Orquestra de l’escola de música i conservatori Victòria dels Àngels de Sant Cugat, dirigida per Raimon Romaní. Les dues formacions han organitzat aquesta trobada, en què els membres de les tres formacions faran una convivència a través de la música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.