L'Escola de Música Tradicional proposa aquest dissabte els Punts de Trobada d'estiu 2018

L'entitat ofereix activitats de tots els colors per fer un tast de melodies populars i també obre la porta perquè els assistents hi participin


  • Comparteix:

Imatge de l'edició de l'any passat  Foto: Xarxa de Punts de Trobada

Imatge de l'edició de l'any passat Foto: Xarxa de Punts de Trobada

L'Escola de Música Tradicional de Sant Cugat (EMTSC) proposa aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda als Jardins del Monestir, els Punts de Trobada d'estiu 2018, amb l'objectiu de promoure la cultura popular i la melodia folklòrica. La jornada està dividida en un tast de flabiol i tamborí, i un concert perquè qui vulgui hi participi amb el seu instrument. L'escola posa a disposició de tothom el repertori si s'envia un correu a emtsc@emtsc.cat.

El tret de sortida als Punts de Trobada 2018 serà amb un tastet de tamborí i flabiol a càrrec de Quim Boix, un mos introductori a mode d'iniciació on cal confirmar l'assistència i on l'edat mínima és a partir dels set anys.

A les vuit del vespre s'encetarà el punt de trobada amb un concert on participaran, més enllà dels assistents, Quim Boix al flabiol i al tamborí; Núria Balcells al violí; Maria Rosa Pons al violoncel i Marçal Ramon a l'acordió diatònic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.