El Ballet de Moscou arriba aquest dissabte a Sant Cugat amb la famosa obra 'El Llac dels Cignes'


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle

Moment de l'espectacle

El Ballet de Moscou arriba al Teatre-Auditori aquest dissabte en la seva gira per Catalunya amb un dels ballets més coneguts de la història de la dansa clàssica, 'El Llac dels Cignes'. A l'obra participen uns dels millors solistes russos que integren la companyia, com Cristina Terentiev, Alexei Terentiev i Aleksandr Petrichenko. La dansa, amb música de Txaikovski i dirigida per Timur Fayziev, començarà a dos quarts de nou de la nit i les entrades, de 38 euros, es poden comprar per internet. 'El Llac dels Cignes', basat en una llegenda germànica, és un ballet emblemàtic per la seva història que recorre tota la gamma d'emocions humanes i per la música de Txaikovski

El mànager del Ballet de Moscou, Lucky Gómez, parla de les qualitats de la solista Cristina Terentiev.

Lucky Gómez

Cristina Terentiev és una solista que porta molt temps treballant. Destacaria d'ella la màgia a l'hora d'interpretar, sobretot amb el Llac i la dualitat entre ser bona o ser dolenta.


El Ballet de Moscou és una companyia russa creada el 1989 que compta amb alguns dels ballarins més destacats i coreògrafs de les millors escoles del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.